Luodaan uutta ymmärrystä muutoksesta

Ajatushautomo RYD osallistuu yhteiskunnalliseen keskusteluun tarkastelemalla Suomea ja sen asukkaita ryhmädynaamisen erittelyn avulla. RYD valottaa yhteiskuntaa ohjaavia toimintatapoja psykodynaamiseen viitekehykseen pohjaten. Tietyt fokaaliset kohdat muutosprosessissa synnyttävät vaikeuksia. Tällaisia ovat esimerkiksi sukupolvien vaihdos, toiseus ja liikuteltavat rajat. Ryhmädynaamisia toimintamalleja avaamalla RYD tekee näkyväksi korruptiota, joka vinouttaa organisaatioita ja valtaa tilaa niiden ensisijaiselta tehtävältä.

RYD julkaisee Kansallinen Dynamiikka -verkkolehteä sekä järjestää Tunnista korruptio -työpajoja poliittisille päättäjille. Toimintaansa varten RYD on saanut Koneen Säätiön kolmivuotisen apurahan vuosina 2020-2022.

 

Tunnista korruptio -työpajat

Viestimme työpajoista erityisesti alle 45-vuotiaille poliittisille toimijoille, mutta osallistumiselle ei ole yläikärajaa. Työpajat ovat maksuttomia. Voit tiedustella työpajoista laittamalla viestiä osoitteeseen yhteiskuntien.dynamiikka@gmail.com.

 

Verkkolehti Kansallisesta dynamiikasta on luettavissa uutinen viimeisimmästä työpajasta, joka järjestettiin keväällä 2022 Tampereella.

Työpajassa opit:

  • Tunnistamaan korruptoivia mekanismeja.
  • Tarkastelemaan kansallista omakuvaa.
  • Luomaan keinoja vastustaa korruptiota.
  • Tunnistamaan korruptoitunutta johtajuutta.
  • Keskustelemaan päätöksenteon sokeista pisteistä.

Lue lisää työpajoista..

Kiitos!

Lue lisää

@koneensaatio
#rohkeatekijä