Luodaan uutta ymmärrystä muutoksesta

Ajatushautomo RYD osallistuu yhteiskunnalliseen keskusteluun tarkastelemalla Suomea ja sen asukkaita ryhmädynaamisen erittelyn avulla. RYD valottaa yhteiskuntaa ohjaavia toimintatapoja psykodynaamiseen viitekehykseen pohjaten. Tietyt fokaaliset kohdat muutosprosessissa synnyttävät vaikeuksia. Tällaisia ovat esimerkiksi sukupolvien vaihdos, toiseus ja liikuteltavat rajat. Ryhmädynaamisia toimintamalleja avaamalla RYD tekee näkyväksi korruptiota, joka vinouttaa organisaatioita ja valtaa tilaa niiden ensisijaiselta tehtävältä.

RYD julkaisee Kansallinen Dynamiikka -verkkolehteä sekä järjestää Tunnista korruptio -työpajoja poliittisille päättäjille. Toimintaansa varten RYD on saanut Koneen Säätiön kolmivuotisen apurahan.

 

Tunnista korruptio -työpaja

Seuraava työpaja järjestetään Tampereella Kulttuuritalo Laikussa 19.2.2022. Nuorille poliitikoille suunnatun työpajan yläikäraja on joustava, noin 45 vuotta.

Verkkolehti Kansallisesta dynamiikasta on luettavissa uutinen viimeisimmästä työpajasta, joka järjestettiin syksyllä 2021 Helsingissä.

Kutsu Tunnista korruptio -työpajaan 19.2.2022

 

Työpajassa opit:

  • Tunnistamaan korruptoivia mekanismeja.
  • Tarkastelemaan kansallista omakuvaa.
  • Luomaan keinoja vastustaa korruptiota.
  • Tunnistamaan korruptoitunutta johtajuutta.
  • Keskustelemaan päätöksenteon sokeista pisteistä.

 

Ilmoita kiinnostuksestasi osallistua työpajaan ottamalla yhteyttä yhteiskuntien.dynamiikka@gmail.com tai täyttämällä lomake niin otamme sinuun yhteyttä.

Lue lisää työpajoista..

Kiitos!

Lue lisää

@koneensaatio
#rohkeatekijä